OBĚD

Slepičí vývar se zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky

Špikované hovězí se svíčkovou omáčkou, divoké brusinky, karlovarský knedlík, šlehačka

 

RAUT

Teplá kuchyně

Vepřové a kuřecí miniřízečky

Guláš z hovězí kližky na černém pivu

Marinované kuřecí paličky na česneku a medu

Pečínka z vepřové krkovičky na tymiánu a zeleném pepři

 

Studená kuchyně

Hovězí tatarák s česnekovými toasty

Selská paštika s kachními játry, madlemi a brusinkami

Uzená kýta na kosti z místních jatek

Nakládané mozzarellové špízy s cherry rajčátky a bazalkou

 

Přílohy – Saláty – Ovoce

Variace žemlových a bramborových knedlíků

Lehký bramborový salát s křenem a jablky

Jasmínová rýže s grilovanou zeleninou a čerstvými bylinkami

Rautové minibagetky (tři druhy)

Těstovinový salát s restovaným kuřecím masem a dipem ze zakysané smetany

Míchaný zeleninový salát s polníčkem, rukolou a balsamikovou redukcí

Sezónní ovoce (pět druhů) s mátovým dipem